Sport

BL-rivális csábítaná el a Szeged kéziedzőjét

Érdekes kézis pletykát szellőztetett meg az északmacedón G-Sport nevű oldalra hivatkozta a Hetmeteres.com, amelyik azt írja, Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged válthatja a Barcelona kispadján Xavi Pascualt.

Pascualnak 2022-ig szól a szerződése, de a hírek szerint már a nyáron távozhat a Barcelonától, és ha Pastor lesz az utódja, akkor ő sem töltené ki a Szegednél az eredetileg 2021-ig érvényes szerződését.

Az 51 éves Pastor idén kupagyőztes, tavaly bajnok lett a Szegeddel, és nemrég az a pletyka is felmerült, hogy ő lehet a szlovén kapitány, de arra a posztra végül a korábban Veszprémben és a magyar válogatottnál is dolgozó Ljubomir Vranjest választották meg.

A G-Sport szerint, ha Pastor valóban elmegy a Barcához, akkor a Szeged edzője a klub balszélsője, a jelenlegi csapatkapitány, a svéd Jonas Källman lehet.

A Barca és a Szeged egyébként egy csoportban szerepel a BL-ben idén, a magyar csapat szeptemberben 31-28-ra nyert saját csarnokában, de a csoportot az egy ponttal jobban álló katalánok vezetik.

Kiemelt kép: ODD ANDERSEN / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik