Sport

Változtatniuk kell az életvitelükön a veszprémi fiataloknak

A Telekom Veszprém 30-26-os vereséget szenvedett a Metaloplastika Sabac vendégeként a férfi kézilabda SEHA Liga alapszakaszának pénteki játéknapján.

A magyar csapat a juniorokkal utazott el a szabácsi összecsapásra, a felnőtt csapatból a két kapus Székely Márton és Vladimir Cupara mellett Pawel Paczkowski, Manuel Strlek és Blaz Blagotinsek kapott lehetőséget.

Az 53.percben még 26-26 volt az eredmény, de a hajrát jobban bírta a hazai csapat. A meccs hőse a 15 védést bemutató hazai kapus, Todor Jandrics volt, a veszprémiektől Paczkowski és Strlek is 9-9 góllal zárt.

„Szoros meccs volt, és sajnos sok ziccert hibáztunk. Sajnálom, hogy ilyen sokat kellett pályán lennie Blagotinseknek, Strleknek, vagy éppen Paczkowskinak. Egy kicsit sok volt ez nekik, a fiataloknak kellett volna lépnie előre, és többet dolgozni. Most már láthatják, hogy milyen nehéz a Szabács ellen játszani, pedig szinte egyidősek az ellenféllel”

Itt a pillanat, amikor a srácoknak változtatniuk kell az életvitelükön, ha szeretnénk nagy dolgokat elérni

– nyilatkozta a veszprémi csapatot irányító Momir Ilics a klub hivatalos honlapján.

A Veszprémnek hét győzelem mellett ez volt a második veresége a regionális nemzetközi sorozat alapszakaszában, amelyben vezeti a B csoportot.

SEHA Liga

Metaloplastika Sabac (szerb)-Telekom Veszprém 30-26 (18-15)

Kiemelt fotó: Facebook/Veszprém Handball Team 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik