Sport

Fél pár cipőben, nagypapája emlékére futott óriásit a 8 éves kisfiú

A 8 éves Logan Smith élete addigi legjobb 5 kilométeres eredményét majdnem másfél perccel túlszárnyalva, 21 perc 23 másodperc alatt ért célba egy amerikai futóversenyen. Tette mindezt úgy, hogy a táv felénél az egyik lábáról leesett a cipő, amit aztán nem vett vissza, hanem a kezében fogta, míg le nem tudta a távot.

Logan Smith nagyapja, Jimmie Smith napokkal a verseny előtt hunyt el váratlanul, szívrohamban. 71 éves volt. Pár pont a futás napjára szerveztek egy megemlékezést az elismert utcai futó emlékére, nem volt kérdés, hogy Logan futni fog, az ő emléke előtt tisztelegve.

Mindig én kötöm be a cipőjét a versenyek előtt, de most egy napon volt a megemlékezéssel és megoszlott a figyelmem. Lehet, hogy nem kötöttem be ezúttal

mondta édesapja, Craig a Runner’s Worldnek.

A táv felénél aztán a kisfiú bal lábáról leesett a cipő. A nézők mondták neki, hogy álljon meg, vegye fel, ő azonban futott tovább.

Semmi esetre sem álltam volna meg. Túl akartam szárnyalni a legjobb időmet a papám emlékére

– mondta Logan Smith, aki végül sikerrel járt, a korosztályában nyert is. Tette mindezt egy olyan fejpántban, amiben a nagyapja számos versenyen elindult anno.

Kiemelt kép: Runner’s World/Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik