Sport

Tusup új szerelmének köszönheti, hogy visszatért az úszáshoz

Eljött a pillanat, hogy Hosszú Katinka egykori edzője és férje, Shane Tusup nem rejtegethette tovább új párját, és saját videocsatornáján bemutatta szerelmét, Courtney Brewert.

Tusup előbb közösségi oldalán posztolt képet „gyönyörű hercegnőjéről”, majd egy negyedórás páros interjúban be is mutatta őt a világnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My gorgeous princess, With all of the love and support you have continued to shower me with, this post has been very long over due. Thank you for always being there for me! I love you so much! You are my best friend and I couldn’t be more happy for everyone to finally get to meet you! 💕 I am so proud to finally be releasing a very special video on the YouTube channel. The Link is in my bio! @curi0uscourt 🐴 🦁 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #olympicdarkhorse #Hardestworkerintheroom #motivational #motivator #inspirations #inspirational #workhard #Hardwork #Hustle #Hustlehard #performance #Teamnosleep #goals #influencer #dedication #professional #swim #swimming #olympics #gymmotivation #coach #fitnessmotivation #fitnesslife #olympic #trainer #youtuber #youtube #youtubechannel #vlogger

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2019, időpont: 5:28 (PST időzóna szerint)

„Nagyon szerettem volna minél tovább titokban tartani ezt a dolgot, fontos volt számomra, hogy megvédjem a médiától és az emberektől. Az életünk egy részét szerettem volna megtartani magunknak… De ez bizonyos ponton ő is érintetté vált az egész ügyben, mivel nagyon jó viszonyba került a sportolókkal, és rengeteg segítette nekem is” – kezdte friss videoanyagát Shane Tusup.

Shane Tusup Magyarországon folytathatja munkáját
Miután Ilaria Cusinato otthagyta, semmi sem köti már Olaszországhoz az úszóedzőt.

Az új barátnő, az amerikai Courtney Brewer San Franciscóban született, jelenleg egy közegészségügyi mesterképzésen vesz részt, és elmondása szerint azért is furcsa, hogy belecsöppent ebbe a világba, mert ő maga sohasem volt jó úszó.

Gyerekkoromban csak azért vettem úszóleckéket, hogy ne fulladjak meg. Szóval lényegében megtanultam, hogyan kell nem megfulladni

– mesélte.

A pár Kaliforniában egy közös barát bortúráján ismerkedett meg, Shane elmondása szerint csak azért ment el rá, mert édesanyja rábeszélte. „Valójában egyáltalán nem akartam menni, csak anyukám mondogatta: »Nem-nem, el kell menned. Tudod, Courtney ott lesz.« Én pedig úgy voltam vele, rendben, elmegyek, csak ne próbáljon meg többet lányokkal összehozni.”

A közös nap végén egy étteremben eltöltött vacsora alatt kerültek közelebb egymáshoz, és azóta egymást segítik. Tusup elmondta, az úszáshoz való visszatérését is Courtney-nek köszönheti, aki valóban sok ötlettel segített neki.

Valóban többet hozott ki belőlem, ez volt az egyik oka annak, hogy visszatértem az úszáshoz.

Kiemelt fotó: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik