Sport lineup

Dagonyázásban is verhetetlen a legjobb formában lévő NFL-csapat

A San Francisco 9-0-ra nyert a Washington Redskins vendégeként az NFL-alapszakasz hetedik játékhetén. A kaliforniai együttes ezzel továbbra is százszázalékos, 1990 óta először kezdte hat győzelemmel a szezont.

A szakadó esőben játszott meccsen a 49ers összes pontját a rúgó, Robbie Gould szerezte, aki 28, 22 és 29 yardról is betalált. A Frisco védelme félelmetesen hatékonyan dolgozott, zsinórban a harmadik meccsen tartotta az ellenfelet 180 yard alatt, ilyenre utoljára a Houston volt képes – még 2011-ben.

A 49ers védője, Nick Bosa így ünnepelt a meccs utolsó jelenete után:

Fantasztikus teljesítményt nyújtott Aaron Rodgers, a Green Bay Packers irányítója, aki az Oakland Raiders legyőzéséből 429 yarddal, közte öt touchdown-passzal és egy futott hatpontossal is kivette a részét. Rodgers ezzel már 350 TD-átadásnál jár karrierje során, ő az NFL történetének kilencedik játékosa, aki elérte ezt a számot.

Marvin Jones, a Detroit Lions elkapója négy touchdownt szerzett a Minnesota Vikings ellen, ugyan csapata kikapott, de Jerry Rice és Sterling Sharpe után ő lett az NFL történetének harmadik játékosa, aki egynél többször megcsinálta ezt a bravúrt.

A Baltimore Ravens 30-16-ra győzött a Seattle Seahawks vendégeként. A kellemetlen, esős időben rendezett mérkőzés első félidejében kiegyenlített küzdelmet láthatott a publikum, 30 perc játék után 13-13 állt az eredményjelzőn. Lamar Jackson, a Ravens irányítója passzolásban nem jeleskedett, ám kiszámíthatatlan és villámgyors futójátékával a hazai védők nem tudtak mit kezdeni. Jackson csupán 143 yardot passzolt, viszont 116-ot futott, és egyszer a célterületre is bevitte a labdát, így óriási szerepe volt a sikerben.

Eredmények, NFL, 7. játékhét:

Indianapolis Colts – Houtson Texans 30-23
Atlanta Falcons – Los Angeles Rams 10-37
Buffalo Bills – Miami Dolphins 31-21
Cincinnati Bengals – Jacksonville Jaguars 17-27
Detroit Lions – Minnesota Vikings 30-42
Green Bay Packers – Oakland Raiders 42-24
New York Giants – Arizona Cardinals 21-27
Washington Redskins – San Francisco 49ers 0-9
Seattle Seahawks-Baltimore Ravens 16-30
Tennessee Titans-Los Angeles Chargers 23-20
Chicago Bears-New Orleans Saints 25-36
Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles 37-10

Kiemelt kép: Scott Taetsch / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik