Sport

David Davis a legszörnyűbb veszprémi napját élte át

Hazai pályán súlyos, 37-31-es vereséget szenvedett a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a német THW Kieltől a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Történelmi meccsen nagy vereséget szenvedett a Veszprém
A tavalyi döntős otthon kapott leckét a Kieltől a kézilabda BL-ben.

A szombati mérkőzés után David Davis edző csalódottan nyilatkozott, és elismerte, hogy az ellenfél sokkal jobb volt.

Ez egy szörnyű nap volt, talán az eddigi legrosszabb mióta itt vagyok. Most tudjuk, hogy hol állunk, milyen szinten vagyunk, de ez nem az, ahol lenni akarunk. Folytatjuk a kemény munkát és megpróbáljuk elérni azt a szintet, ahol jelenleg a Kiel van

idézte a spanyol edzőt klub hivatalos honlapja.

Filip Jicha, a Kiel edzője elégedett volt a mutatott játékkal.

„Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, remek munkát végeztek, különösen védekezésben. Nehéz volt kiválasztani egy játékost a rengeteg jó teljesítmény közül. A mai teljesítményünk lenyűgöző volt, remélem, hogy a továbbiakban is ilyen szinten tudunk maradni.”

Miha Zarabec, a Kiel szlovén irányítója úgy fogalmazott, ha egy csapat nyerni szeretne Veszprémben, szint e tökéletesen kell kézilabdáznia. „:Kicsit meglepett bennünket, hogy a Veszprém gyengébben kezdett, ez lehetővé tette számunkra, hogy sok egyszerű gólt szerezzünk, és jól védekezzünk. Ebből egy nagy győzelem lett, mert ha látjuk a lehetőséget, akkor ki akarjuk használni. Ezúttal megcsináltuk.”

Férfi kézilabda BL

B csoport, 2. forduló:
Telekom Veszprém – THW Kiel (német) 31-37 (13-16)

Kiemelt fotó: Facebook / Veszprém Handball Team

Ajánlott videó

Olvasói sztorik