Sport

Újra megmutatják, mire képesek az olimpiai bajnok pólósok

Újra vízbe ugrik a Millenium Masters, vagyis az a vízilabda-válogatottunk, vagyis a már visszavonult olimpiai bajnokok alkotta pólócsapat.

A helyszín ezúttal a Lupa-tó, ahol augusztus 24-én, szombaton a Strandvízilabda OB döntőjét követő gálán láthatjuk majd a sportág nagyjait is játszani.

A pólózás mellett egy egyedülálló, csak a Lupa Beachen látható sport bajnoksága is megmutatja magát: Beach Flag meccseket is tartanak majd a hétvégén. Ez a sportág az amerikaifoci kontaktmentes strandváltozata, vagyis a fizikai beavatkozás helyett a játékosoknak az ellenfél derekára rögzített övből kell kirántaniuk a zászlókat, ezzel érnek el szerelést.

Augusztus 26-án pedig beindul a hétfő délutáni ingyenes Beach-csobbanás. A Lupa ugyanis azzal kedveskedik látogatóinak, hogy mostantól a szezon végéig hétfőnként délután 5-től nem kell belépőt fizetni a Lupa Beach-re.

A Millenium Masters tagjai

Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Märcz Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Szécsi Zoltán, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Varga Zsolt, Vári Attila

Kiemelt képen a 2000-es olimpiára utazó magyar pólócsapat. Fotó: facebook.com/millenniummasters

Ajánlott videó

Olvasói sztorik