Sport lineup

Az NBA-bajnok legértékesebb játékosa ingyen vált csapatot

Pezseg az élet az észak-amerkai kosrálabda-bajnokságban (NBA), mióta megnyitott a szabadügynök-piac: már az első órákban a klubok több mint hárommilliárd dollárt költöttek új játékosokra. A legjobban várt bejelentés azonban váratott magára, a nagydöntő legértékesebb játékosa, Kawhi Leonard, aki bajnoki címig vezette a Toronto Raptorst szabadügynökként nem írt alá sehová. Az érdeklődés akkora volt, hogy a CP24 nevű csatorna helikopterrel követte a kosársztárt, hogy megtudja, hol folytatja.

Helikopterről követték a Toronto kosarasának minden lépését
Toronto kissé megőrül Kawhi Leonardért.

A várakozásnak azonban vége, ugyanis magyar idő szerint szombat reggel a Yahoo Sports és az ESPN munkatársai egy emberként jelentették be, hogy Leonard a Los Angeles Clippersben folytatja a pályafutását.

Sőt, a Clippershez még egy név is befuthat a napokban, Paul George összerúgta a port az Oklahoma City Thunderben a csapat sztárjátékosával, Russell Westbrookkal. Az eset után az erőcsatár megkereste közölte klubjával, hogy cseréljék el, sőt a Los Angeles-i csapattal is felvette a kapcsolatot, így az OCT-nek lényegében annyi a dolga, hogy a legjobb üzletet hozza ki a dologból.

Kiemelt kép: Ezra Shaw/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik