Sport lineup

A már elhunyt Heath Ledgert is sikerült kellemetlen helyzetbe hoznia Kobe volt ügynökének

Egészen bizarr történet látott napvilágot az Egyesült Államokban a visszavonult kosaras legenda, Kobe Bryant, korábbi ügynöke, Rob Pelinka és az egykori színész, Heath Ledger főszereplésében.

Úgy tűnik, hogy a jelenleg a Los Angeles Lakersnél dolgozó Pelinkának sikerült önmagából bolondot csinálnia néhány éve, amikor nagyot akart mondani ügyfeléről – értsd: még magasabb polcra tenni a hájpot, ami körülötte létezik.


Pelinka egyszer, amikor a híres színész, Dwayne Johnson beszédet tartott volna a Los Angeles Lakers játékosainak, egy pillanatra még szót kért, és elmondta az egyik legnagyobb butaságot, amit valaha mondhatott.

Emlékszem, amikor egyszer a Lakers a Madison Square Gardenben játszott a New York Knicks ellen. Kobe éppen megnézte az új Batman filmet, és magával ragadta, hogy Heath Ledger hogyan tudta magát teljesen átadni a szerepnek. Kobe megkért, hogy hozzak vele össze egy találkozót, így hát Kobe és Ledger együtt ebédelt, és utána Kobe az ott kapott tanácsokat használta később a meccsek előtt

– mondta Pelinka.

Egyetlen baj van csak ezzel a történettel: hogy nem igaz, hiszen Ledger a film bemutatója előtt, 2008 januárjában fél évvel meghalt.

Kiemelt fotó: Allen Berezovsky/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik