Sport

Mikler: Látszik rajtam, hogy végem van

Bár a Telekom Veszprém az idény korábbi szakaszában a két bajnokin és a kupadöntőben is kikapott a Mol-Pick Szegedtől, a bajnoki döntőben sikerült visszavágni, és az aranyérem sorsa már a 11 góllal megnyert első meccsen eldőlt.

Katasztrofális vereséget mért a Veszprém a Szegedre a döntőben
Könnyen lehet, hogy már az első meccsen eldőlt, hogy nem lesz idén címvédés.

A visszavágón a Szeged három gólnál többel egyszer sem vezetett, úgyhogy semmi sem veszélyeztette a veszprémi ünnepet. A bajnokcsapatból többen is utolsó meccsüket játszották, a visszavonuló Nagy László mellett Momir Ilic, valamint a Szegedre távozó Mikler Roland is.

Mikler igazi profi módjára nem foglalkozott azzal, hogy jövőre már a mostani ellenfél lesz a munkaadója, a döntő mindkét meccsén remekül védett, a veszprémi szurkolók pedig egy emberként skandálták neki, hogy „Gyere vissza!”.

Hú, nagyon nehéz most megszólalni, nem tudok mit mondani. Köszönöm szépen, nagyon jólesik a szurkolók szeretete. Ezt az öt évet külön köszönöm, elraktározom a szívemben. Még mindig nem akarok búcsúzkodni, mert a legfontosabb hét, a Bajnokok Ligája négyes döntője előttünk van. Ez a mai nap egy örök emlék, azt gondolom, látszik rajtam, hogy végem van

– nyilatkozta Mikler az M4 Sportnak a döntő után.

Mikler Roland könnyes nyilatkozata a bajnoki döntő után

„Gyere vissza!” – skandálták a veszprémi drukkerek a szezon után Szegedre igazoló Mikler Rolandnak, aki a könnyeivel küszködve nyilatkozott az M4 Sportnak a bajnoki döntő után.

Közzétette: M4Sport – 2019. május 26., vasárnap

A Mikler által is említett BL négyes döntő elődöntőjében a Veszprém szombat délután a lengyel Kielcével találkozik, és ha sikerrel veszi azt az akadályt, akkor jöhet a Barcelona-Vardar párharc győztese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik