A következő élő közvetítés része Nagyot küzdött, de utolsó meccsén is kikapott a magyar hokiválogatott

Nem sikerült a bravúr, kikapott a magyar hokiválogatott

Az egész meccsre rányomta a bélyeget, hogy egyik csapatnak sem volt igazán fontos rohanni. A felek harcoltak, küzdöttek, ütköztek, ám a játék finoman szolva sem volt szép. A hazaiak inkább már tényleg csak ünnepelni akartak, a magyarok pedig legalább szépen zárni ezt a balul sikerült világbajnokságot.

Az első harmadban nem született gól, a másodikban viszont a kazahok megszerezték a vezetést, a magyar csapat pedig hiába próbált meg mindent, csak nem sikerült egyenlítenie. A harmadik harmadban aztán egy nagyon gyors emberhátrány után már kettővel mentek a hazaiak, úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés.

Nem sokkal később viszont Sofron István parádézott a kapu előtt, és lőtt egy nagyon szép, nagyon szerencsés gólt. A fennmaradó időben változás csak az 57. percben történt, amikor Kazahsztán újabb emberelőnyt használt ki.

A hazaiak így veretlenül jutott viszsza a legjobbak közé, a magyar válogatott pedig készülhet a 2020-as divízói 1/A világbajnokságra, ahol például a székelyekkel felálló Románia is az ellenfele lesz.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik