Sport

Veszprém: Ha egy pillanatra bealszunk, vége

Szombaton a kölni négyes döntőért lép pályára a Telekom Veszprém kézilabdacsapata, amely a múlt heti első meccsen 28-22-re verte a német Flensburgot a negyeddöntőben. David Davis, a magyar csapat vezetőedzője a klubhonlapon elmondta, hogy ugyan tettek egy nagy lépést a továbbjutást felé, de hazai pályán, a saját szurkolóik előtt szeretnék bizonyítani, mennyire erősek is.

Csak a győzelemben gondolkodunk, a múlt heti teljesítményből kiindulva. Az is világos, hogy ha egy pillanatra is bealszunk, vége, ki is estünk. Azt gondolom, hogy egy nagy lépést tettünk az idegenbeli győzelmünkkel, és itthon sem várunk semmi különbet. Ehhez mérten készülünk.

Az első meccs összefoglalója:

A Flensburg szakvezetője, Maik Machulla közölte: tudja, hogy Veszprémben pokol vár rájuk szombaton, mert a szurkolók szenzációs hangulatot teremtenek.

Nekünk nincs mit veszítenünk, a Veszprémnek van. Tudjuk, hogy nehéz feladatunk lesz, de bízunk a csodában, amiért tenni is fogunk.

A két együttes 12. alkalommal találkozik egymással tétmeccsen: két döntetlen mellett a Flensburg háromszor, a Veszprém pedig hatodszor nyert eddig.

A negyeddöntőik visszavágói

szombat:
Telekom Veszprém – Flensburg-Handewitt (német) 17.30 (az első mérkőzésen: 28-22)
Barcelona (spanyol)-HBC Nantes (francia 19.30 (32-25)

vasárnap:
Paris Saint-Germain (francia) – Vive Kielce (lengyel) 17.00 (24-34)
MOL-Pick Szeged – Vardar Szkopje (macedón) 19.00 (23-31)

Nyitókép: MTI/EPA/Martin Ziemer

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik