Sport lineup

A szezon alázása lett volna, ha bemegy ez a kosár

James Hardent lehet szeretni és utálni, de azt mindenképp el kell ismerni, hogy szenzációs kosárlabdázó, ha elkapja a fonalat, nincs aki megállítsa. Talán csak saját maga.

A lábát nézzék, mert csal
James Harden az NBA egyik legmegosztóbb játékosa, de egy dolog elvitathatatlan: az egyik legeredményesebb is.

Csütörtök hajnalban 32 pontjával vezette győzelemre a Houston Rocketset a Utah Jazz ellen a rájátszás első körében. Harden olyan jól kezdett, hogy már maga is elhitte, hogy bármi összejöhet, így amikor egy csellel lerázta magáról Ricky Rubiót, még egy kicsit megrázta a vállait, mielőtt elengedte az üres triplát, a labda viszont leperdült a gyűrűről.

A Rockets egyelőre túl nagy falatnak bizonyul a Utah számára, eddig viszonylag simán kerültek 2-0-s előnybe. A rájátszásban a párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak.

Harden tripla-duplája:

A 37 pontot szerző Kyrie Irving vezérletével nyerte meg második hazai mérkőzését is a Boston Celtics az Indiana Pacers ellen. A ligaelső Milwaukee is 2-0-ra vezet, a Detroit elleni párharcuk bántóan egyoldalú, miután a Pistonsban eddig nem játszhatott a rájátszásban a legjobb játékosuk, a sérült Blake Griffin.

Eredmények – NBA-rájátszás, 1. kör, 2. mérkőzések

Keleti főcsoport:

Boston Celtics-Indiana Pacers 99-91

Az állás: 2-0 a Boston javára

Milwaukee Bucks-Detroit Pistons 120-99

Az állás: 2-0 a Milwaukee javára

Nyugati főcsoport:

Houston Rockets-Utah Jazz 118-98

Az állás: 2-0 a Houston javára

Nyitókép: Tim Warner/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik