Sport

Megint egy Fradi-játékos lett a BL-forduló legjobbja

A kézilabda Bajnokok Ligáját szervező EHF minden forduló után megszavaztatja a szurkolókat arról, ki volt az adott kör legjobbja. Ezúttal Háfra Noémi, a Ferencváros válogatott átlövője lett a győztes, aki nyolc dobásból nyolc gólt szerzett a középdöntő utolsó fordulójában, a Krim Ljulbjana ellen 31-27-re megnyert mérkőzésen.

Győzelmével a Fradi a csoport harmadik helyén jutott tovább, így az a Rosztov Don lesz majd az ellenfele a negyeddöntőben, amellyel tavaly is találkozott a csapat a nyolc között, az oroszok jutottak tovább. Az idei párharc kapcsán Háfra épp a napokban nyilatkozott az EHF honlapjának, azt mondta, már nem is emlékszik a tavalyi meccsekre, nem hagyott mély sebeket a csapaton az a kiesés. Amikor pedig a négyes döntőről kérdezték, így felelt:

Úgy érzem, meg tudjuk csinálni. Ha most nem, akkor mikor? Nincs rajtam nyomás, nem izgulok, csak próbálom minden meccsen és edzésen a legjobbamat nyújtani, és soha nem adom fel. Remélem idén megcsináljuk.

Mostanában a Fradi kézisei szépen gyűjtögetik az egyéni elismeréseket, Klujber Katrin is volt már idén a forduló legjobbja, sőt, őt a hónap játékosának is választották a BL-ben.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik