Sport

Szakított edzőjével Babos Tímea

A világranglistán az első százból kikerülő Babos Tímea hivatalos honlapján tudatta, hogy már nem horvát edzőjével, Nick Horvattal dolgozik a továbbiakban. A szakember tavaly ősszel csatlakozott Babos csapatához, a monacói Thomas Drouet-t váltotta.

Nehéz döntést hoztam az elmúlt napokban: Nick Horvattal a szakítás mellett döntöttünk. Nick egy rendkívüli ember, minden tiszteletem az övé, edzőként és emberként is megérdemli, de sajnos kiderült, hogy nem passzolunk össze

– nyilatkozta honlapján a magyar játékos.

Nick Horvath közleményben búcsúzott, mint írta: „Megtiszteltetés volt Tímeával dolgozni! Igazi bajnok, de ami még ennél is fontosabb, remek ember. Habár az utunk most elválik, az együtt töltött rövid, de intenzív időszak értékes tapasztalatokat adott mindkettőnknek és jobb edzővé tett. Sajnos az élet néha nem alakul úgy,ahogy előre eltervezed, de hiszem, hogy mindennek megvan az oka az univerzumban. Örökre hálás leszek Timinek az első edzői székben tölthetett GS-döntőért, hihetetlen élmény volt! Nem kétlem, hogy Timi előtt még nagy sikerek állnak, amiket mosollyal az arcomon fogok követni.”

Azt egyelőre nem tudni, ki irányítja a továbbiakban Babos edzéseit, annyi biztos, hogy a fizikai felkészítésért mostantól az eddig fizioterapeutaként tevékenykedő Maciej Ryszczuk felel.

Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Ajánlott videó

Olvasói sztorik