Sport

Ha meglököd Anthony Joshuát, cserébe porig fog alázni

Írtunk róla korábban, hogy megvan Anthony Joshua, a nehézsúlyú ökölvívás új királyának következő ellenfele, a brit bunyós New Yorkban, a Madison Square Gardenben csap majd össze a veretlen Jarrell Millerrel. A Big Babynek becézett amerikai már megkezdte a mentális hadviselést, amikor azt mondta, hogy Tyson Furyt sokkal nagyobb bajnoknak tartja Joshuánál, most pedig élőben is egyből beleszállt ellenfelébe.

Még ringbe sem léptek, de riválisa máris bevitt egy gyomrost Anthony Joshuának
Amerikai riválisa a nyilatkozatokat tekintve máris beleállt a meccsbe.

Kedden volt az első hivatalos sajtótájékoztató a június 1-jei mérkőzés kapcsán New Yorkban, ezen állították szembe egymással a két bunyóst. Joshua higgadtan sétált ellenfele elé, mire Miller két kézzel óriásit lökött rajta, egyből közéjük is álltak többen, hogy ne legyen nagyobb balhé – bár vélhetően nem lett volna. Persze nem először látunk ilyet boksz sajtótájékoztatón, mindenesetre azt már meg is állapíthattuk, hogy Miller eléggé rá van pörögve élete meccsére. Joshuát mindenesetre nem ijesztette meg:

Halálosan komolyan mondom, hogy a legszebb napjain sem tudna legyőzni

– mondta a Guardian cikke szerint Joshua, aki azt is megjegyezte, az amerikai személyeskedésbe csapott át, gyűlölködik vele szemben, kamunak és puncinak nevezte. Bár ő mindig tiszteli az ellenfeleit, viszont, ha ilyen fogadtatást kap, nem fogja visszafogni magát.

Úgyhogy ezt követően alázni kezdte kicsit Millert, azt mondta nagydarab, lassú, nem is igazi bokszoló, inkább az NFL-ben lenne a helye. De bővebben nem akart belemenni a rivális szidásába, mint mondta, a dumát nem annyira szereti, rendezzék le ezt inkább a ringben.

Persze, ha bevisz egy nagy jobbos vagy egy bal felütést, akkor elintézhet, de erre nem kerül sor. Ki fog kapni.

Nyitókép: Mike Stobe/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik