Sport lineup

Amerika beájult a 7 éves új Usain Bolttól

Rudolph Ingram Jr. még csak hét éves, de instagram oldalán máris 360 ezer ember követi a fejlődését. A kis srác arról híres, hogy a hétvégén átadta a múltnak a korosztályos rekordot 100 méteres síkfutásban. A 7-8 éve fiúk között eddig 13,76 volt a rekord, de a „Blaze” (Csillag) becenéven szereplő fiú 13,48-at repesztett.

Az Egyesült Államok egyik fele máris az új Usain Boltot látja benne, többen azt mondják, ő lehet az, aki megdöntheti a jamaicai vágtázó 9,58-as világcsúcsát.

Az USA másik fele NFL-sztárként vizionálja a fiút, aki tett is erről. Az apja által kezelt oldalon a futó videók mellett szép számmal találhatóak amerikai focis filmek, fotók is, például egy olyan, ahol a Tampa Bay Buccaneers tavaly augusztusi nyílt edzésnapján a csapat sztárjaival cicázik egy tojáslabdával a kezében.

Rudolphot az apja edzi, ő kezeli a közösségi média megjelenéseit is, a jelek szerint hatásosan. Annak ellenére, hogy ekkora felhajtást csinál a kétség kívül villámléptű srác körül ellentmondásos, hogy azt vallja nem a csúcsok számítanak, vagy az, hogy olimpiai aranyérmes, vagy éppen NFL-sztár lesz a fiából, csak az, hogy jól érezze magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik