Sport

Hosszú: Nem mondtam semmi bántót a többi úszóra

A napokban az FTC úszói és az UTE edzője, a Kapás Boglárkát felkészítő Virth Balázs is panaszkodott arra, hogy nem használhatják a Duna Aréna konditermét abban az időszakban, amikor a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is ott tartózkodik.

Hosszú Katinka Kapás Boglárkával is kiszúrt
A háromszoros olimpiai bajnok egyedül szeret kondizni. EGYEDÜL.

“Két héttel ezelőtt a Nemzeti Sportközpontokkal, a Magyar Úszószövetséggel és az összes klubbal leültünk egyeztetni erről. Megállapodtunk arról, mi hogyan lesz.

Az én kérésem az volt, hogy hattól nyolcig-fél kilencig szeretném használni a tornatermet, a többi időben mindenki jöhet-mehet, amikor csak szeretne. Mivel voltak, akik ugyanakkor szerették volna igénybe venni a termet, az úszószövetség illetékesei azt mondták, intéznek egy másik edzéslehetőséget a többieknek

idézte a Blikk Hosszút, aki hozzátette, klubedzésekről van szó, ahol érthető módon nem divat együtt edzeni.

Az úszónő azt mondja, nem ő volt az, aki nem tette meg a megfelelő lépéseket, és kiemelte, semmi bántót nem mondott a többi úszóra.

“Sőt személyesen beszéltem Verrasztó Dáviddal és Virth Balázzsal, Kapás Boglárka edzőjével is, minden a legnagyobb rendben van köztünk.”

A Blikk azt írja, a konditerem használatával kapcsolatos probléma a Duna Aréna két évvel ezelőtti átadása óta fennáll. A helyzetre megoldást jelenthet, hogy február 15-én adják át az új edzőtermet, amelyet a magyar szövetség építtet a Duna Arénába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik