Sport

A rivális Ferencvárostól erősít a Győri ETO

A Győri Audi ETO KC bejelentette hivatalos honlapján, hogy a hazai rivális Ferencváros csapatából szerződteti Faluvégi Dorottyát. A junior-világbajnok jobbszélső a nyáron érkezik a Bajnokok Ligája-győzteshez, három évre írt alá.

Fiatal kora ellenére nagyon rutinosnak számít, és bízunk benne, hogy szép sikereket érünk el együtt. Három évre kötöttünk ma szerződést, a második év után mindkét félnek megvan a lehetősége dönteni a folytatásról

– idézi a gyorietokc.hu Bartha Csaba elnököt.

A 20 éves Faluvégi magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes volt a Ferencvárossal, a nyáron tagja volt a junior-világbajnokságot megnyerő magyar válogatottnak is, sőt a felnőttek között is bemutatkozott.

Nagyon örültem amikor megtudtam, hogy érdeklődik irántam a Győri Audi ETO KC csapata. Nyilván jól ismerem őket, és tudom, hogy nagyon komoly céljaik vannak évről évre minden fronton. Úgy érzem, most jött el számomra az idő, hogy tovább lépjek, és szeretnék bizonyítani a világ egyik legjobb csapatában is.

– mondta a klubváltásról Faluvégi.

A 20 éves játékos a harmadik jobbszélső lesz a győri keretben Bódi Bernadett és Jana Knedlíková mellett, így aztán nagy harc lesz nyártól a játékidőért.

Nyitókép: Czeglédi Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik