Sport

Kiállították volna a hokist, de az ellenfél meggyőzte a játékvezetőt, hogy nem kéne

Az elmúlt hetek egyik legnagyobb vitát kiváltó esete volt, amikor a labdarúgó Bajnokok Ligájában Kassai Viktor befújt egy büntetőt a Manchester Citynek, miközben Raheem Sterling ellen senki nem volt szabálytalan, a csatár önmagától esett hasra a Sahtar Donyeck ellen. Amellett, hogy sokan a magyar játékvezetőt hibáztatták többekben is felmerült a kérdés: vajon Sterling miért nem szólt, hogy nem történt semmi?

Az ilyen fajta sportszerűség azért elég ritka, pénteken azonban volt példa erre is, méghozzá a cseh jégkorong-bajnokságban. A Karlovy Vary játszott a Mountfielddel, a második harmad végén a hazaiak kapusa, Filip Novotny korizott ki a kapujából, majd esett el a palánknál, a játékvezetők pedig ki akarták szórni Lukas Cingelt, úgy látták kirúgta Novotny lábát.

A kapus aztán elmondta a játékvezetőknek, mi is történt pontosan, a kiállítást pedig törölték, visszahívták Cingelt a büntetőpadról. Ő egyből Novotnyhoz korizott és lepacsiztak.

Mindez 2-1-es állásnál történt, a Mountfield pedig ki is egyenlített a harmadik harmadban, de rávezetésekkel végül a Karlovy Vary nyert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik