Sport lineup

Minden idők legszánalmasabb produkcióján nevet az internet

Amerikában hagyományosan fel van osztva, hogy péntekenként a középiskolások, szombatonként az egyetemisták, vasárnaponként (hétfőnként és csütörtökönkét) pedig a profik ragadnak tojáslabdát. Szombaton hát újara pályára lépett az egyetemi foc egyik legrosszabb csapata, a Rutgers és egyik legrosszabb irányítója, az elsőéves Artur Sitkowski.

Az most mindegy, hogy a Rutgerst agyonverte a Maryland 34-7-re, az már nem, hogy Sitkowski minden idők (egyik) legrosszabb teljesítményével jelentkezett.

Sitkowskinak már a meccs előtt is borzasztóan ment, az addigi hat fordulóban mindössze kétszer paszolt touchdownt, viszont tizenegyszer adta el a labdát. A Maryland ellen sikerült soha korábban nem látott mélységekbe zuhannia, hiszen összesen 16 passzkísérletéből kettőt sikerült megfelelő helyre küldenie, viszont eladta még négyszer a labdát.

Nagyon, nagyon ritka, hogy egy játékosnak kevesebb jó passza volt, mint eladott labdája, neki most ez sikerült. Természetesen az internet nem felejt, és azonnal híre ment Sitkowski rémálomba illő estéjének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik