Sport

Hosszú Katinka szerint nem kudarc a válása, sőt csak erősebbé tette

A háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis, Hosszú Katinka interjút adott a Nők Lapjának, ahol beszélt az elmúlt évben kirobbant magánéleti botrányáról is. Vagyis inkább csak elcsepegtetett némi információt, mert úgy gondolja, teljes egészében még nem tud megnyílni a témában.

Arra a kérdésre, hogy kudarcnak tekinti-e a korábbi edző-férjétől, Shane Tusuptól való válását, egyértelműen nemmel felelt. A 29 éves sportoló inkább úgy fogja fel a történteket, hogy azok csak megerősítették.

Úgy érzem, több lettem a házasság és a válás által is. A törékeny bajai kislány erősebb lett. Shane-nel a kapcsolatom különösen bonyolult volt, hiszen emberileg, szakmailag és üzletileg is kapcsolódtunk, és ezt a hármas kötődést iszonyúan nehéz egyenként szétszálazni. Erről az egészről a maga teljességében, összetettségében ma még nem tudnék beszélni, de feltett szándékom, hogy egyszer mindent elmondok, hogy mások tanulhassanak belőle

mondta a lapnak Hosszú.

Annyit elárult, hogy a legnehezebb percekben sem gondolt egy pillanatig sem a visszavonulásra, illetve megerősítette, hogy új edzőjével, Petrov Árpáddal keményen készülnek a 2020-as olimpiára.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik