Sport

A Veszprém állítólag kirúgta Vranjest

Egy macedón sportoldal szerint a Telekom Veszprém menesztette a csapat edzőjét, Ljubomir Vranjest. A veszprémi kézicsapat szombaton hazai pályán kapott ki 27-25-re a macedón Vardar Szkopje ellen a Bajnokok Ligájában, és a veszprémi drukkerek “Auf wiedersehen” rigmussal jelezték, hogy ők már döntöttek Vranjes sorsa felől.

Ha igazak a hírek, akkor ezek szerint a veszprémi vezetőség hallgatott a szurkolókra, ugyanakkor Vranjes kirúgása érdekes helyzetet teremtene,

hiszen egyrészt az ő kérései alapján rakták össze az idei csapatot, másfelől ő a magyar válogatott szövetségi kapitánya, és a januári világbajnokság előtt nem biztos, hogy ideális hangulatban zajlana a felkészülés, ha időközben elvesztené a klubcsapatát.

Az mindenesetre tény, hogy a BL-ben három forduló után egy győzelemmel és két vereséggel áll a Veszprém, amely korábban Barcelonában is kikapott, úgyhogy az idénykezdet nem nevezhető sikeresnek.

A Veszprém honlapján egyelőre semmi nyoma Vranjes menesztésének.

Információnk szerint az új edző David Davis lesz, aki játékosként volt világbajnok és olimpiai ezüstérmes a spanyol válogatottal, és háromszoros BL-győztes a Ciudad Reallal.

Edzőként szintén a BL-ben aratta a legnagyobb sikerét, amikor 2017-ben megnyerte a Vardarral, mostanáig pedig az egyiptomi válogatottat irányította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik