Sport lineup

Szívműtét vár az NBA-legenda fiára

A négyszeres NBA-bajnok, az amerikai válogatottal 1994-ben világbajnoki, 1996-ban olimpiai aranyat nyerő kosaras, Shaquille O’Neal fia, Shareef szívműtét elé néz, ami miatt kihagyja az első évét a UCLA egyetemen, amelynek egyik sztárja lehet a jövőben.

Az egyetem orvosai egy rutinellenőrzés során vették észre a szívproblémát, amit műtéttel kell orvosolni. “Hála Istennek, hogy az orvosok időben kiszúrták. A rehabilitáció során ugyanúgy bejárok majd az óráimra, mint a többi diák. Arra készülök, hogy gyorsan visszatérjek” – nyilatkozta Shareef.

Shaq fia korosztálya egyik legígéretesebb kosarasa, az egyetemi újoncok listáján a nyolcadik volt az erőcsatárok között, és negyvenegyedik az összesített rangsorban,

amelyet a 247sports nevű portál rakott össze. A 206 centis O’Neal az egyetem előtt a Crossroads High School egyik vezére volt, utolsó évében 25 győzelmet és 9 vereséget számlált a csapat.

A nyitóképen Shaquille és Shareef O’Neal látható a Los Angeles Lakers NBA-csapat otthonában, a Staples Centerben. Fotó: KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik