Sport

Edzőt cserél Babos Tímea

Babos Tímea nehéz időszakon van túl, előbb összeveszett és szakított is a Magyar Tenisz Szövetséggel, majd a US Open páros döntőjében úgy maradt alul társával, hogy három meccslabdájuk is volt.

Babos Tímeáék három meccslabdáról vesztették el a US Open-döntőt
A US Open női páros döntőjét a magyar élversenyző a francia Kristina Mladenovicccsal az oldalán egy végletekig kiélezett küzdelemben, döntő szett tie breakben vesztette el.

Vélhetően nem ezek miatt ugyan, de úgy döntött, újabb változásra van szüksége és 175 hétnyi közös munka után edzőt cserél, így a jövőben nem Thomas Drouet készíti majd föl a versenyekre.

Szeretném megköszönni Neki a kitartását, a munkabírását és legfőképpen azt, hogy mindig hitt bennem. Nagyon sok mindenen mentünk keresztül, volt sok-sok nevetés, öröm, győzelmek és persze olykor bánat és könnyek is, de minden helyzetet együtt éltünk meg, igazi csapatként. Büszke vagyok a közös munkánkra, az eredményeinkre és az őszinteségen alapuló kapcsolatunkra, de eljött a váltás ideje, ezért közös megegyezéssel és fájó szívvel döntöttünk úgy, hogy le kell zárni ezt a szép és sikeres időszakot

– írta közösségi oldalán a magyar játékos.

Az edző szintén barátságáról biztosította a magyar játékost, megköszönte az együtt töltött csaknem öt évet és sok sikert kívánt Babosnak.

Nyitókép: babostimea.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik