Sport

Hosszú Katinka és az élet apró örömei

A háromszoros olimpiai bajnok újra igencsak aktív lett a medencében és azon kívül is: újra versenyez és a Facebookon is ismét posztol, mióta visszakapta az oldalát. A hétvégén rendezték az idei Mare Nostrum-sorozat első, franciaországi állomását, Hosszú Katinka ezen egy aranyat nyert, a 200 vegyesen győzött – míg 400-on nagy csatában, némi meglepetésre kikapott.

A következő állomás Barcelonában lesz szerdán és csütörtökön, Hosszú pedig a legfrissebb fotója szerint már a helyszínen tartózkodik. Egy mosolygós képpel tudatta mindezt, ami mellé azt írta:

Az apró örömök az életben, Barcelonában is nagyon fényesen süt a nap.


Egy korábbi interjújában azt mondta a versenyeket illetően, hogy a kedvenc számai megmaradnak, a kiegészítő számok pedig versenyről versenyre változnak majd. Ami biztos, hogy a Mare Nostrumot végigússza, a hétközi, barcelonai fordulót követően a hétvégén Monacóban zárul majd a sorozat. Tervben van a glasgow-i Európa-bajnokság is. Azt még nem tudni, ki irányítja majd a felkészülését azt követően, hogy különváltak edző-férjével, Shane Tusuppal.

Nyitókép: STEPHANE KEMPINAIRE / DPPI 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik