Sport

Vranjes: Nem értem a szurkolókat, nem fair, amit csinálnak

Miközben a szegedi kézilabdázók a fellegekben érzik magukat a bajnoki cím megszerzése miatt, addig a veszprémi szurkolók hihetetlenül csalódottak. Nem csak tizenegy évet követően kellett lemondaniuk a bajnoki címről, hanem 17 év után a Bajnokok Ligája szereplés sem garantált a bakonyiaknak.

17 év után először nem lesz BL-főtáblás a Veszprém kézicsapata
A nagy kérdés az, a mostani szezon után mi lesz Ljubomir Vranjes edzővel.

A hazai szurkolók azt kiabálták a meccs után, hogy „hol van a csapatunk?!”, majd kifütyülték Ljubomir Vranjest, amikor a vezetőedző átvette az ezüstérmét.

Természetesen hallottam a szurkolók hangját. Nem tudom, mit akarnak. Tényleg. Ma négy sérült játékosunk nélkül játszottunk és győztünk három góllal. Ezek nélkül a játékosok nélkül küzdöttünk Szegeden is. Mindent megtettünk a sikerért. Kőkeményen harcoltunk. Tényleg nem értem a szurkolókat. Nem fair, amit csinálnak. Persze, joguk van hozzá. Megtehetik. De én talpon maradok, és keményen teszem a dolgom továbbra is, mert ez az egyetlen, amit tehetek. A végsőkig fogok küzdeni és dolgozni ezért a klubért

– mondta csalódottan, de egyben feldúltan Ljubomir Vranjes a Sport24-nek.

A Szeged utoljára 2007-ben nyerte meg a magyar férfi kézilabda-bajnokságot, azóta a Veszprém volt az egyeduralkodó a hazai élvonalban. Most megtört a jég, így nem meglepő Bodó Richárd határtalan öröme.

Nagy sikert értünk el a Veszprém Arénában – két meccsen tudtuk felülmúlni a Veszprémet -, nagyon boldogok vagyunk. Szinte még fel sem fogtam, egy vagy két órán belül fogom csak felfogni, hogy mit ért el a csapatunk. Nagyon büszke vagyok mindenkire, és gratulálok mindenkinek

– mondta boldogan a hét gólig jutott balátlövő.

Kiemelt fotó: MTI/EPA/Piotr Polak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik