Sport

A Barca magyar játékosa eltökélt, nem engedné gödörbe csapatát

A DIGI Sport – Sport 24 interjút készített Hanga Ádámmal, miután megszakadt a Barcelona kosárcsapatának az ötmeccses győzelmi sorozata. A Barca az Euroligában 84-75-re kapott ki a jó erőkből álló görög Panathinaikosztól. A következő találkozó sorsdöntő lesz a csapat számára, mert ha nem nyer, ismét gödörbe kerülhet – mondta a legjobb magyar kosaras.

Az a legfontosabb számunkra, hogy ne történjen meg velünk az, ami előtte megtörtént, hogy nagyon-nagyon jól játszottunk, kikaptunk egy meccsen, aztán jött egy négy-öt mérkőzéses vereségsorozat. A következő mérkőzésen arra kell figyelnünk, hogy ne essünk vissza ebbe a gödörbe, amiből nagyon nehéz volt a legutóbb is kilábalni. Most kikaptunk, ez megtörténhet, van ilyen. De most nincs más választásunk, minthogy a következő találkozóra koncentráljunk

– mondta Hanga Ádám.

A magyar kosaras három pontot szerzett, hat lepattanót gyűjtött be, két asszisztja volt, és ő töltötte a legtöbb időt  a pályán a vendégcsapatból.

Hanga arról is beszélt, hogy a január rendkívül fontos a Barcelona számára, méghozzá azért, nehogy a csapat leszakadjon a legjobb nyolctól, a célja sokkal inkább az, hogy bekerüljön oda az Euroliga tabelláján.

Fontos több okból is a január, nagyon sokat játszunk idegenben, nagyon erős csapatok ellen, ezért is fontos, hogy tartsuk a jó formát. Illetve február közepén lesz a kupa, ami egy nagyon fontos Spanyolországban

– tette hozzá a magyar klasszis.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik