Sport

Kiderült, hova költözött Hosszú Katinka

Minden napra jut valami kis információmorzsa a Hosszú KatinkaShane Tusup álompár magánéleti válságáról, ma például azt tudhattuk meg a Borstól, hogy az úszónő szerdán sem férjével érkezett a Duna Arénához, hanem egy Edit nevű nő fuvarozta, aki Hosszú legjobb barátnője, egyben személyi asszisztense is. A bulvárlap úgy tudja, Hosszú barátnőjénél húzza meg magát, mióta elköltözött a Tusuppal közös otthonukból.

“A legbelsőbb titkait is megosztja Edittel Katinka. Talán nem végleg költözött el a férjétől, átmeneti megoldásnak pedig szerintem kézenfekvő, hogy a barátnőjénél vészeli át a nehéz időszakot.

Pszichológiát tanult Katka, és ezt alkalmazza is a férjénél. Irányba kell terelni Shane-t, mert elszaladt vele a ló. Meg akarja mutatni neki, hogy az ország vele van. Nem Tusupnak szurkolnak a rajongók, a sajtó és a szakma is Katinka oldalán áll”

– idézett a Bors egy a Hosszúék úszóklubjához közeli személyt.

A Ripost is megajándékozott minket egy fontos fejleménnyel, eszerint Hosszú egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét, miközben Tusupot most is rendre úgy fotózták le, hogy rajta volt az ékszer. A lap szerint a ma esti Év sportolója gála árulkodó lesz,

ha Hosszú oda is a gyűrű nélkül megy el, az felér egy üzenettel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik