Sport

Fitneszvilágbajnokkal erősít a Ferencváros

A Ferencváros férfi kézilabdacsapata váratlan megoldást választott: az új erőnléti edzőjük a többszörös fitneszvilágbajnok Bánkuti Gabriella.

Bánkutit többször megválasztották az év edzőjének, ő az első civil nő, aki a francia idegenlégióban edzéseket tarthatott a katonáknak, Spartan életműdíjat kapott a Spartan edzésrendszerek kidolgozásáért, fejlesztéséért és oktatásáért. Egy szó mint száz, nem idegen számára a feladat.

Az első pillanatban, amikor megláttak a srácok, akkor meglepődtek. Más tematikával jöttem, másfajta edzéseket tartok. Szerintem a teljesítményfokozásnál a táplálkozás, a táplálékkiegészítés, az edzés és a pihenés négyesét kell szép egységgé formálnunk

– idézi az új edzőt a klub honlapja.

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés, Jan 8., 2018, időpont: 4:05 (PST időzóna szerint)

Az új edző tehát azonnal munkába állt, de nem csak a tréningeken lesz dolga, az étrend kialakítása, a korrekciós gyakorlatok kidolgozása is az ő feladatkörébe tartozik. Az első edzés a képek tanúsága szerint jó hangulatban zajlott.

Fotó: fradi.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik