Sport

Brady még sosem élt át ilyen kínos helyzetet pályafutása során

Nyolc győzelem után vereséget szenvedett az NFL címvédője, a New England Patriots, amely a Miami Dolphins otthonában kapott ki 27-20-ra. Tom Brady, a Patriots irányítója egy touchdownt érő átadással zárt, de nem volt jó meccse, kétszer is eladta a labdát, ráadásul egyetlen olyan támadást sem sikerült vezetnie, ahol a harmadik kísérlet után ismét first down következett volna.

11 alkalommal próbálkozhatott a Patriots, de a Miami védelme mindegyiket visszaverte, ami nem kis bravúr, 1991-ben fordult elő utoljára ilyen a New Englanddel – Brady akkor még 14 éves volt.Ráadásul a védekezés sem állt össze, a győzelmi sorozat alatt 17 pontnál egy csapat sem szerzett többet a Pats ellen, de a Miami most huszonhétig jutott.

Bill Belichick csapata ezt megelőzően 14 idegenbeli meccsét nyerte meg egyhuzamban, ez a liga történetének második leghosszabb sorozata, csak a San Francisco tudott ennél is jobbat összehozni, egy tizennyolcas menetelést 1988 novembere és 1990 decembere között. A vereséggel a Patriots a Pittsburgh mögé szorult az Amerikai főcsoportban, amelynek első helyéről a következő játéknapon esedékes rangadó dönthet, amelyen a Pittsburgh lesz a házigazda.

De beszéljünk a Miamiról is, amelyben Jay Cutler 263 yarddal és három TD-passzal zárt, ezek közül kettőt Jarvis Landrynek osztott ki, és mindenképp meg kell említeni Xavien Howardot is, ő volt az, aki kétszer is lehalászta Brady passzát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik