Sport

Philadelphia egy emberként imádkozik, Buffalóban bokáig érő hóban játszottak

A Philadelphia Eagles látványos csata végén megnyerte a Los Angeles Ramsszel vívott rangadóját az NFL 14. fordulójában, és ezzel bebiztosította csoportgyőzelmét, mégis gyászos a hangulat a csapat háza táján, mivel sérülés miatt vélhetőleg hosszú időre kidőlt az irányító Carson Wentz.

A kiváló játékos a meccs harmadik negyedének hajrájában sérült meg, s ugyan ezt követően még volt egy touchdown-átadása – ami már a negyedik volt a találkozón -, később már nem tért vissza a pályára, és Nick Foles helyettesítette.

Wentz állapotáról egyelőre annyit tudni, hogy az elülső térdszalagja sérült meg, de az nem derült ki, hogy részleges vagy teljes szakadásról van szó. Ha utóbbiról, akkor az minimum fél éves kihagyást jelent, úgyhogy érthető, hogy Philadelphia városa izgatottan várja a híreket, főleg, hogy az Eagles sikerével a Nemzeti főcsoport (NFC) első helyén áll, egyúttal már biztosan megnyeri az NFC Keleti csoportját, és ott lesz a rájátszásban.

Az Amerikai főcsoport (AFC) egyik legjobbja, a Pittsburgh Steelers 39-38-ra győzte le a Baltimore-t – és nyerte meg csoportját – úgy, hogy két és fél perccel a vége előtt 38-29-es hátrányban volt. A Steelers klasszis irányítója, Ben Roethlisberger 506 yardot passzolt, és ezzel beírta magát a liga történelemkönyvébe, ugyanis ez volt a harmadik 500 passzolt yard feletti meccse, ami rekord az NFL-ben.

A Buffalo LeSean McCoy hosszabbításban szerzett TD-jével győzött az Indianapolis ellen egy olyan meccsen, ahol a játékosoknak az időjárással is meg kellett küzdeniük, mivel bokáig érő hóban zajlott a csata.

Fotó: Brett Carlsen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

NFL, 14. játékhét:

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens 39-38
Los Angeles Rams – Philadelphia Eagles 35-43
Jacksonville Jaguars – Seattle Seahawks 30-24
Los Angeles Chargers – Washington Redskins 30-13
Denver Broncos – New York Jets 23-0
Arizona Cardinals – Tennessee Titans 12-7
New York Giants – Dallas Cowboys 10-30
Houston Texans – San Francisco 49ers 16-26
Cleveland Browns – Green Bay Packers 21-27 – hosszabbítás után
Cincinnati Bengals – Chicago Bears 7-33
Carolina Panthers – Minnesota Vikings 31-24
Buffalo Bills – Indianapolis Colts 13-7 – hosszabbítás után
Tampa Bay Buccaneers – Detroit Lions 21-24
Kansas City Chiefs – Oakland Raiders 26-15

 

csütörtökön játszották:
Atlanta Falcons – New Orleans Saint 20-17

 

hétfőn játsszák:
Miami Dolphins – New England Patriots

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik