Sport

Vranjes nem szégyelli, hogy a Veszprém kétszer kikapott a PSG-től

Szombaton azt írtuk, eljött a veszprémi bosszú ideje a kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjában, a magyar bajnok ugyanis hazai pályán fogadta azt a PSG-t, amely egy héttel korábban Franciaországban nyerni tudott. A veszprémiek nagyszerűen kezdtek hazai pályán, 7-2-re is vezettek, de a szünetben már 12-12 volt az állás, végül a párizsiak vendégként is nyerni tudtak – 29-24-re a tízgólos Uwe Gensheimer vezérletével.

Ljubomir Vranjes, a veszprémiek vezetőedzője azt mondta a mérkőzés után a klubhonlapnak, hogy ha a kétszer 60 percet nézi, akkor mindkétszer megérdemelten nyert a PSG, mert a veszprémiek csak a játék néhány elemében voltak jók. A franciákat képesnek tartja arra, hogy megnyerjék a Bajnokok Ligáját, míg csapatának tanulnia kell ebből a két vereségből.

Remélem és tudom, hogy egyszer legyőzhetjük a PSG-t. A játékosaim mindent megtettek, hogy legyőzzék ellenfelüket, de nem jöhet össze mindig minden mindenkinek. Nem fogjuk lógatni az orrunk. Kétszer kikaptunk a Párizstól, ezt pedig nem szégyellem. Keményen edzünk hétfőtől

mondta Vranjes.

A Telekom Veszprém nyolc forduló után a második helyen áll a B csoportban, igaz, a Flensburg vasárnap megelőzheti. A következő BL-mérkőzést a tökutolsó Aalborg otthonában játssza majd a Veszprém jövő vasárnap. Viszont ezzel az újabb vereséggel majd minden bizonnyal játszania kell a Veszprémnek a nyolc közé jutásért a későbbiekben.

Eredmény – férfikézilabda Bajnokok Ligája, B csoport, 8. forduló

Telekom Veszprém – Paris Saint-Germain (francia) 24-29 (12-12)
a Veszprém gólszerzői: Lékai 8, Ilic 7, Blagotinsek 3, Nagy, Gajic, Tönnesen, Marguc, Sulic, Nilsson 1-1

Az állás: 1. PSG 14 pont/8 mérkőzés, 2. Veszprém 11/8, 3. Flensburg-Handewitt (német) 10/7, 4. Vive Kielce (lengyel) 8/8, 5. Meskov Breszt (fehérorosz) 5/7 (190-194), 6. Celje PL (szlovén) 5/7 (209-222), 7. THW Kiel (német) 5/7 (165-182), 8. Aalborg (dán) 2/8

Nyitókép: MTI/EPA/Piotr Polak

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik