Sport

Ivkovics: Ilyen srácai senkinek sincsenek

Ahogyan arról írtunk, a magyar kosárlabda-válogatott a címvédő spanyolok elleni vereséggel zárta az Európa-bajnokság kolozsvári C csoportját. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány a következőképp nyilatkozott a meccs után:

Nem beszélek most kosárlabdáról, taktikáról, elvégre mindenki látta, hogy mi történt a pályán. Nagyon büszke vagyok, mert ilyen srácai senkinek sincsenek. Talán valaki nem tudja, de Ferencz Csaba két éve még nem játszott a saját klubjában, most pedig itt bizonyított

– jelentette ki a szakvezető, a továbbiakról pedig annyit mondott, mindent megtesznek vasárnap is, akárki lesz az ellenfél.

“Örülök, hogy így tudtunk játszani a spanyolok ellen, megtiszteltetés volt ellenük pályára lépni. Akik eddig kevesebbet játszottak, ma megmutatták, hogy ők is tudnak kosarazni” – értékelt elégedetten a válogatott legjobbja, a 17 pontos Ferencz Csaba. A körmendi kosaras hozzátette, nagyon örül, hogy még nem ért véget az Eb, és utazhatnak tovább Isztambulba.

A magyarok már korábban bejutottak a C jelű hatos negyedik helyezettjeként a nyolcaddöntőbe, ahol vasárnap – egyelőre ismeretlen időpontban – a D csoport győztesével találkoznak Isztambulban. Ennek kiléte a D csoportban 20.45-kor kezdődő lett-török meccsen dől el: lett siker esetén Szerbia, török győzelemnél pedig Oroszország lehet az ellenfél.

Az összefoglaló:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik