Sport

Esze ágában sincs ringbe lépnie Tyson Furynak

Korábban szó volt róla, hogy az egykori egyesített nehézsúlyú bajnok Tyson Fury visszatér az aktív ökölvívás világába, azonban lehűtötte a brit ökölvívó a kedélyeket.

Közel két év telt el azóta, hogy utoljára bokszoltam, ezért nem gondolom, hogy korrekt lenne tőlem, ha most visszajönnék és letörném a srácokat, akik pont most vannak a csúcson. Az én nagy pillanataim két évvel ezelőtt voltak, ha visszatérek, be fogom jelenteni. Ha nem mondok semmit, akkor visszavonultam!

– mondta Fury nemrég egy interjúban.

A veretlen brit ökölvívó utoljára 2015 novemberében bokszolt, mikor is kipontozta a több, mint 9 éve uralkodó Wladimir Klitschkot. Furynak azóta számos magánéleti probléma nehezítette az életét, drogozás miatt az engedélyét és bevonták, illetőleg mentális gondjai miatt is segítségre szorult.

Veretlen vagyok, én vagyok a második olyan nehézsúlyú bajnok a történelemben, aki veretlenül vonult vissza, Rocky Marciano után. Megvertem azt az embert, akit verhetetlennek tartottak, hát kell ennél több?

Az Instagram-oldalára is búcsúzó üzenetet töltött föl, ahol megköszöni a szurkolók buzdítását és hálát ad a remek karrierjéért az égieknek. Minden bizonnyal nem látjuk már ringben a brit ökölvívót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik