Sport

Két válogatott játékos is sérülés miatt marad le a következő meccsről

Hornyák Dóra és Kovacsics Anikó sérülés miatt nem léphet pályára a magyar válogatott pénteki barátságos mérkőzésén a horvát csapat ellen – számol be a keziszovetseg.hu.

A Fradi-játékosok a múlt hétvégi Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedtek sérülést, és bár megjelentek az edzőtáborban, a vizsgálatok után hazatértek. Kim Rasmussen Szalai Babettet hívta be a keretbe helyettük.

A szövetségi kapitány napi két edzést vezényel a játékosoknak Győrben. Szucsánszki Zita azért nincs ott az összetartáson, mert gyermeket szeretne, ezért minden bizonnyal a júniusi szlovákok elleni világbajnoki selejtezőn sem áll majd a csapat rendelkezésére.

A legfontosabb, hogy együtt vagyunk, újabb lépéseket tehetünk, tovább gyakoroljuk a játékunkat. Ősszel óriási kihívás volt a közös munka, hiszen sorra estek ki a játékosok különböző okok miatt, ezúttal azonban itt van velünk szinte a teljes keret. A horvátok elleni találkozó fontos, de csak magunkra koncentrálunk pénteken is

-idézi a dán mestert a portál. A pénteki felkészülési meccs 18:00-kor kezdődik az Audi Arénában.

A vendégek keretében több NB I-es játékos is helyett kapott: Sonja Basic a Vác, Katarina Jezic a Siófok, Camila Micijevic a Dunaújváros, Zeljana Stojak az Érd, Lea Vukojevic pedig a Mosonmagyaróvár együttesét erősíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik