Sport

Babosék újabb sikere, ott vannak a nyolcaddöntőben

A Melbourne-ben zajló Australian Open női páros versenyének második fordulóját is sikerrel vette Babos Tímea és orosz partnere, Anasztaszija Pavljucsenkova. A magyar, orosz duó a német Tatjana Maria és a francia Pauline Parmentier ellen győzött 66 perc 6:4, 6:2-re.

Babosék remekül kezdték a mérkőzést, pillanatok alatt elhúztak 3-0-ra, ráadásul labdamenetet sem veszítettek. Ezután viszont felébredt az ellenfél, és 4-4-nél kiegyenlítettek. De ezután Timi és társa ismét átvetette, immár véglegesen az irányítást! A magyar-orosz kettős 40-re nyerte adogatását, majd brékelt 15-re.

A második szett már jóval simább, fordulatok nélküli volt – olvasható a babostimea.hu.

Nagyon boldog vagyok, ma jól ment a játék! Egyszerűen, most ez a legfontosabb: élveztem a játékot! Jól is ment a tenisz, emiatt tényleg van okom az örömre. Nyilván a következő mérkőzés nagyon nehéz lesz az itteni 2015-ös bajnok ellen. De készen állunk a kihívásra! Hajrá, tovább, előre!!!

– nyilatkozta Babos.

A harmadik fordulóban, azaz a nyolcaddöntőben a 2015-ös Australian Opent megnyerő Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safárová amerikai, cseh kettős lesz az ellenfelük.

Eredmény – Australian Open, női páros, 2. forduló

Babos Tímea, Anasztaszija Pavljucsenkova (magyar, orosz)–Tatjana Maria, Pauline Parmentier (német, francia) 6:4, 6:2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik