Sport

Nincs kézikapus, aki megfogta volna ezeket a bombákat – videó

Kínai figurák, cunderek, talpról eleresztett bombagólok. Idén is szemkápráztató megoldásokat választottak a kézilabdázók, mutatjuk is a legszebbeket.

2016. áprilisában két magyar együttes csapott össze a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Mindkét mérkőzést fölényesen nyerte a Győr az FTC ellen (18-31, 40-23), a visszavágón Heidi Löke váltotta gólra Kari Aalvik Grimsbö hosszúnak tűnő indítását. Bevetődött a hatoson belülre a világklasszis átlövő, paskolása után pedig a kapufáról pattant a gólvonal mögé a labda. (2:05-től)

Két hónappal korábban Norvégiába látogatott a fővárosi csapat. Sok öröme nem volt a skandináv kirándulásban (37-31), de Szekerczés Luca azért megvillant, talpról bombázott a bal alsóba: (0:26-tól)

A Győr a 2015-16-os kiírás fináléjában hétméteresekkel kapott ki a CSM Bukarest csapatától. Ősszel a csoportban visszavágott a magyar gárda (33-25), a nyári sztárigazolás, Nora Mörk gyönyörű bejátszása után a holland Yvette Broch pókhálózta ki a jobb felső sarkot. (0:23-tól)

A román csapat az előző kiírás negyeddöntőjében a Rosztovot búcsúztatta, az  első meccsen a svéd Isabelle Gulldén lőtte szét a kaput: (2:30-tól)

A Telekom Veszprém kapusa, Mirko Alilovic nem ma kezdte a szakmát, de Victor Tomás csúnyán átverte a horvát portást a lengyelországi Európa-bajnokság elődöntőjében. (3:51-től)

Sajad Esteki nagyot ment ősszel a Bajnokok Ligájában, az iráni bombázó nem kímélte az ellenfeleket a csoportkörben, ilyen és ehhez hasonló gólokkal vétette észre magát.

Andy Schmid két lábról felugorva lőtt a bal felsőbe, (0:38-tól) Wael Jallouz pedig a világklasszis Thierry Omeyert szívatta (0:52-től)

Császár Gábor gyönyörű passzcsel után (0:58-tól) lőtt a kapu jobb oldalába a BL-csoportkör 8. fordulójában.


Rune Dahmke gólja a 2015-16-os Bajnokok Ligája-szezon őszi felében esett ugyan, de egyszerűen kihagyhatatlan ebből a listából. A 23 éves játékos egészen elképesztő módon, egy csavar után lőtt a kapus lábai közt a hálóba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik