Sport

Verrasztó Dávid: Megérte kijönni

Verrasztó Dávid világbajnoki bronzérmet nyert a windsori rövidpályás vb-n. A 28 éves magyar úszó nyakába Gyárfás Tamás akasztott medált, a versenyző így nyilatkozott az M4 Sportnak:

Persze, hogy megérte kijönni. Ez két hónap felkészülésének a műve. Emiatt is nem maradt már több bennem az utolsó ötvenre, amit picit sajnálok. Próbáltam a brit sráctól jobban elmenni mellen, meg ki is úsztam kicsit a szélére, de így sem tudtam meggátolni, hogy végül megelőzzön. Ez a harmadik vb-bronzom zsinórban, ez nagyon jó érzés, meg az is, hogy végül is jobb időt úsztam, mint két éve.

Verrasztó idei legjobb eredményével (4:01.56) csípte meg a dobogó harmadik fokát 400 vegyesen, a szám másik magyar indulója, Gyurta Gergely a hatodik helyen csapott célba:

Az ezeröt után ez már nagyon fájt, de tényleg nagyon, és mégis élveztem minden másodpercét. Nagyon örülök ennek a hatodik helynek, a végén még a japán srácot is sikerült lenyúlnom, most úgy érzem, ma minden összejött!

A magyar versenyzők közül Hosszú Katinka hat arany- és két ezüstérmet, Bernek Péter pedig egy bronzérmet szerzett Kanadában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik