Sport

A vízilabda szövetség BL Final Six jegyet ajánl karácsonyra

Tekintettel a várható hatalmas érdeklődésre, az MVLSZ 2016. november 22., kedden 14 órától megkezdte a jegyek értékesítését a Bajnokok Ligája hatos döntőjére, amely 2017. május 25–27. között Európa legújabb létesítményében, a világbajnokságra épülő Dagály Uszodakomplexumban kerül megrendezésre.

Most a 2016. december 31-igaz tartó akció keretében  szuper kedvezményes árakon válthatóak jegyek és bérletek.

Az elmúlt egy héten több száz jegy talált már gazdára. Az uszoda adottságait figyelembe véve akár már 500 forintért is vásárolható belépő, de  természetesen aki jobb helyet néz ki magának, vagy bérletet szeretne, annak mélyebben a zsebébe kell nyúlnia.

Az akció keretében azonban meglepően olcsón, a legjobb, csúcshelyekre akár 8900 forintért is megvásárolható a háromnapos bérleté a jegyed.hu oldalon.

A háromnapos viadalnak a magyar bajnok Szolnok alanyi jogon a résztvevője, és az Eger, OSC kettős is jó eséllyel pályázik a részvételre.

Az új Dagály Uszodakomplexumban sorra kerülő pólómeccseken tízezer szurkoló drukkolhat majd egyszerre a csapatoknak. Az uszoda első hivatalos, érmekért zajló sporteseménye lesz a hat együttes fellépése – avagy igazi sporttörténelemről beszélhetünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik