Sport

Videó: a fülénél fogva rángatja a kislányt az edzőnő, a szülők kiállnak mellette

Elég kemény, sokak szerint tűrhetetlen módszerei vannak egy bolgár edzőnőnek.

Rohamosan terjed a Facebookon egy videó, amely egy bolgár tornacsarnokban készült. A burgaszi Olympia ritmikus gimnasztikázói éppen edzésen vesznek részt.

Az edzőnő két alkalommal is a fülénél fogja meg az egyik kislányt, és alaposan leteremti.

Ahogyan az egyik bolgár oldalon olvasható, Elena Simeonovának hívják az edzőnőt, aki mellett teljes mellszélességgel kiállnak a kislány szülei. Sőt, a közösségi oldalakat kritizálják, amiért nyilvánosságra hozták a felvételt.

A lányom szinte jobban szereti az edzőjét, mint a saját családját. Együtt alszanak, együtt esznek. Fel vagyok háborodva. Senkinek nincs joga ítélkezni, csak nekünk, a szülőknek. Elena nem ütötte meg a lányunkat, nem látok semmi problémára utaló jelet. Nyolc éve ő az edzőnk.

Ezt mondta az apa, és megszólalt az edzőnő is:

Aki nem ismer minket, semmi joga ahhoz, hogy ítélkezzen. A kislány széles mosollyal rohan minden egyes edzés után az apjához, és alig várja a következőt. Ez a sport. Ki határozza meg, hogy mit szabad és mit nem szabad? Nekem sem az a célom, hogy bántalmazzam a gyerekeket.

Az apa szerint a közösségi oldalra senkinek sincs joga engedély nélkül feltölteni videót gyerekekről (ebben igaza van). A kislány még nem látta a felvételt, és azon lesznek, hogy ez így is maradjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik