Sport

Löke folytatni szeretné, csak még nem tudja, hol

A Győr norvég beállósa második gyermekét várja, a szezonban már nem játszik. Jövő nyáron lejár a szerződése és vannak ajánlatai hazájából.

Pénteken írtunk róla, hogy a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég válogatott játékosa, Heidi Löke gyermeket vár, így ebben a szezonban sem klubszinten, sem a nemzeti csapatban nem lép pályára. A norvég vg.no-nak nyilatkozva a 33 éves beálló elmondta: júniusra várják a babát párjával, Björn Olssonnal, és fontosnak tartotta már most bejelenteni a hírt, mert semmit sem szeretne kockáztatni.

Löke mindenképpen folytatni szeretne a karrierjét második gyermeke megszületése után is.

„Klubcsapatban és a válogatottban is szeretném folytatni, ez a célom. Van még pár jó évem, amikor Alexander született, akkor is jó formában tudtam visszatérni, ezt tervezem most is – ha minden rendben történik” – mondta a játékos, akit norvég klubok is csábítanak, 2017 nyarán pedig lejár a szerződése Győrben.

Meglátjuk, mi fog történni, de elképzelhető, hogy hamarosan lesz egy megállapodás és visszatérünk Norvégiába. Nem szempont, hogy a Larvikkal a Bajnokok Ligájában játszhassak, olyan lehetőség érdekel, ami minden szempontból jó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik