Sport

Eltűnik az “edzőrém” a sportágából

Szántó Józseffel beszélt Csötönyi elnök, aki ezek után jobbnak látta, ha önként és dalolva lemond elnöki tisztségéről.

Kiss László után a másik kis “csínytevő” (erőszakos közösülés kísérlete, súlyos testi sértés, és súlyos testi sértés kísérlete), Szántó József, a Papp László Bokszakadémia elnöke is feladta a “küzdelmet”, és nem sokkal ezelőtt lemondott az elnöki tisztségéről, elkotródik a sport világából.
Kettőből kettő – nem rossz arány.

– számolt be a hírről a privatkopo.hu lapigazgató-főszerkesztője a közösségi oldalán.

Pár napja számoltunk be róla, hogy ezúttal az ökölvívásban talált a privatkopo.hu egy edzőrémet. A lap rendőrségi eljárások jegyzőkönyvével bizonyította, hogy a Papp László Bokszakadémia elnöke, a sportágban eddig megbecsülésnek, elismertségnek örvendő Szántó József erőszakos nemi közösülés kísérlete miatt állt 1960-ban bíróság előtt és jelenleg is eljárás folyik ellene, a Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja.

Az edző furcsa pedagógiai elképzelésiről vall, hogy rendszerint  nadrágszíjjal verette össze 13-14 éves tanítványait.

Úgy tűnik, most már nem fogja, mert Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke sokáig nem vacakolt, beszélt eddigi emberével, ami után Szántó önként lemondott elnöki címéről. Helyét ifjabb Papp László veszi át az akadémiánál. Jobb embert a posztra talán nem is találhattak volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik