Sport

Amir Khan bokszolni akar Floyd Mayweather ellen

Amir Khan (amir khan, )
Amir Khan (amir khan, )

Amir Khan ismét a fejébe vette, hogy megmérkőzik, a már visszavonult Floyd Mayweatherrel. Tavaly is megpróbálkozott az ötlettel, akkor nem járt sikerrel, azonban úgy tűnik, nem adja fel.

Khan szombaton a mexikói Saul “Canelo” Alvarez ellen lép ringbe a WBC középsúlyú világbajnoki övéért Las Vegasban, de nem kizárólag erre a meccsre fókuszál:

A boksz manapság a stílusok csatája. Úgy gondolom, hogy Mayweathert könnyebb lesz legyőznöm, mint Canelót

-nyilatkozta Khan magabiztosan és ha az a célja, hogy a hecceléssel csatába rángassa Mayweathert, akkor nagyon jó úton halad.

A mexikói Alvarez eddig csupán egyszer szenvedett vereséget karrierje során, éppen Floyd Mayweather ellen kapott ki 2013-ban.

Canelo rendkívül jó fizikummal rendelkezik. Nehéz dolgom lesz ellene, de meg fogom verni. Mayweather ellen inkább egy sakkjátszmához hasonlítana a küzdelmünk.

A hőn áhított ellenfél szeptemberben vonult vissza, miután legyőzte Andre Bertót. A “Money” becenévre is hallgató öklöző egészen elképesztő 49-0-s mutatóval zárta karrierjét.

Láttunk már nagy visszatérést a sportvilágban, elég csak Michael Jordanre gondolni. Felveszi-e újra a kesztyűt Mayweather? Ki tudja, egyelőre manapság azzal van elfoglalva, hogy Bugatti Veyronokat vásároljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik