Sport

„Ki nem szarja le?” – mondta Fury Klicskónak, majd félpucérra vetkőzött

Július 9-én vághat vissza Vlagyimir Klicsko Tyson Furynek, aki legyőzte őt kettejük legutóbbi, düsseldorfi meccsén még novemberben. Az ukrán ökölvívó 11 év után veszített ismét, 2004-ben Lamon Brewster győzte le.

A visszavágó apropóján a két bunyós szerdán, Manchesterben tartott sajtótájékoztatón, melyen a 40 éves ukrán azt mondta: Fury személye egyszerűen rosszat tesz az ökölvívásnak és képtelen felnézni riválisára. Ez megtette a kellő hatását, Fury hangzatos választ adott:

Mindig csak a kifogások. „Rossz napom volt, letört a körmöm.” Ki nem szarja le? Egyenlő feltételek mellett legyőztelek, Németországban először kaptál ki. Ezerszer jobban kell majd bokszolnod, mert négyszer találtál 12 menet alatt. Lehet, hogy bekerülsz a Hírességek Csarnokába, de az én szememben csak egy szar vagy

– mondta a brit a Guardian cikke szerint.

Fotó: Europress Fotóügynökség
Fotó: Europress Fotóügynökség

És Fury nem hagyta abba, tovább pocskondiázta Klicskót.

Ha egy szuperbajnok nem tud leverni egy dagadt, nagyszájú csávót, mint én, akkor milyen bajnok ő? Egy szar.

És miközben azt fejtegette, hogy egy kövér ember győzte le Klicskót, levette a pólóját is, hogy szemléltesse mindezt.

Fury egyébként zabos hangulatban volt. Hosszan fejtegette, hogy minden percét utálja annak, hogy ő a világbajnok. Nem szeret edzeni, utálja az idióta újságírókat és hogy nekik kell nyilatkoznia, inkább otthon lenne a gyerekeivel.

De túl jó vagyok ahhoz, hogy abbahagyjam.

A Klicsko elleni bunyó sem hozza lázba. De azt nem vitatja, hogy jó pénz van a bokszban és kiüthet pár „szakadt” arcot.

Vlagyimir Klicskónak közben abból van elege, amiket Fury beszél. Nem tartja helyesnek, hogy ilyenekt mond ország-világ előtt. Már csak ezért is fűti őt a visszavágás vágya, és leszögezte:

kiüti őt.

Nem fogunk unatkozni a meccsig, az biztos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik