Sport

Vízipipás maszkban szívta a füvet a frissen draftolt NFL-es

A 21 éves Laremy Tunsil élete egyik legszebb napjára készült csütörtökön, erre egy rémálom lett az egész. Az offensive tackle-t sokan topválasztásnak tartották az NFL draftja előtt, az utolsó várakozások szerint is a hatodik pick lett volna, végül a 13. helyen vitte el a játékjogát a Miami Dolphins.

Feltehetően ebben az is közrejátszott, hogy a játékosbörze előtt nem sokkal felkerült róla egy videó a netre. Ezen Tunsil fején egy maszk van, amire egy vízipipát erősítettek, így füvezett. Íme, a Vice videóján:

Nem sokkal később a Twitter-csatornáján jelent meg egy levelezés, az edzőjével folytatta le és kiderül belőle, hogy jogosulatlan juttatásokban részesült iskolájától, az Ole Misstől.

A Deadspin azt írja, valakik le akarták járatni a játékost. Őket már korábban megkeresték a füvezős videóval. Egyelőre nem tudni, ki törte fel Tunsil fiókjait és tette közzé a videót, illetve a levelet.

A Forbes szerint a lejáratás következtében Tunsil 8 millió dollártól esett el. Ha hatodik helyen elviszi a játékjogát a Baltimore Ravens, akkor 20,4 millió lehetett volna a maximum fizetése. Most vélhetően 12,4-et fog kapni a Miamitől, amely nem is adhat neki többet újoncszerződésben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik