Pályán kívül

A sportvilág is gyászolja Prince-t

Prince-től búcsúzik az egész világ.

Csütörtökön, 57 éves korában meghalt Prince, a popzene megkerülhetetlen alakja, aki már életében legendává vált. A minneapolisi énekesről a sportvilág is megemlékezett, a minnesotai csapatok egytől-egyig lilára színezték logójukat a közösségi oldalakon, a Twins baseball-csapatának stadionja is lilába borult.

Az NFL hivatalos Twitter-csatornája Prince egyik legemlékezetesebb fellépését, a 2007-es Superbowl félidei show-ját elevenítette fel.

Az NBA komisszárja, Adam Silver is részvétét fejezte ki az énekes családjának a liga nevében. Mint mondta, volt egy All-Star gála Minneapolisban, ami után Prince akkora bulit csapott, hogy a mai napig arról beszél mindenki.

A címvédő Golden State Warriors játékosa, Stephen Curry a GSW legutóbbi meccse előtt Prince-nótát tett be az öltözőben, a többiek pedig együtt énekelték a dalt. Prince március elején fellépett Oaklandben, előtte pedig kilátogatott a Warriors meccsére.

https://twitter.com/ayeshacurry/status/723211891653251072

Az alpesi síző Lindsey Vonn, a pankrátor-színész Dwayne The Rock Johnson, és a kosaras sztár, Shaquille O’Neal is a Twitteren emlékezett meg Prince-ről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik