Sport

Eltiltották a rögbist, mert Ibrahimoviccsal bulizott

Szombaton a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 2-1-re legyőzte a Lille-t a Ligakupa döntőjében, így a bajnoki cím mellé újabb trófeát zsebelt be az együttes. Laurent Blanc a siker után kimenőt adott a játékosoknak, Zlatan Ibrahimovic, Marco Verratti és Javier Pastore pedig megadták a módját a lazításnak, Las Vegasba mentek bulizni. Íme:

#Zlatan & #psg #celebration in #LasVegas! #😱#😯

Zlatan Ibrahimovic fans (@zlatan_z10) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 25., 05:56 PDT

Ez a fénykép bejárta a világot, azonban van rajta egy személy, aki nagyon megszívta emiatt. A félpucér, szakállas, tetovált férfiről van szó Ibrahimovic mellett, aki nem más, mint Martin Castrogiovanni. A 34 éves, argentin születésű, olasz válogatott rögbis a párizsi Racing 92 játékosa, azonban kihagyta a Bajnokok Kupája elődöntőjét.

Klubjának azt mondta, hogy Argentínába kell mennie családi okok miatt. Ezután pedig lefotózták Vegasban, ahogy Ibráékkal csapatja a házibuliban.

A Racing 92-nél érthetően nem nézték ezt jó szemmel, így a közleményük szerint felfüggesztették Castrogiovanni játékjogát. Hogy mi lesz a sorsa, azt még nem tudni.

A párizsi klub egyébként nélküle is bejutott a nemzetközi kupadöntőbe, 19-16-ra nyertek Angliában, a Leicester otthonában, így készülhetnek a szintén angol Saracens elleni, lyoni döntőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik