Sport

Ritkán zsákolnak ekkorát Tim Duncan fölött

Dion Waiters parádézott, a meccs végén azonban a San Antonio Spurs örülhetett.

Gregg Popovich tanítványai április 10-én szenvedték el első hazai vereségüket. Akkor a bajnokaspiráns Golden State Warriors győzött ellenük 92-86-ra. A legjobb hazai győzelmi mutató az 1985-86-os Boston Celtics nevéhez fűződik, ezt a rekordot állította a be a Spurs az idei szezon alapszakaszában.

Helyi idő szerint kedd este az Oklahoma City Thunder érkezett az AT&T Centerbe, s Kevin Duranték komoly erőfeszítésre késztették a San Antoniót. Dion Waiters például ezzel a zsákolással sokkolt az utolsó negyed végén.

93-93-as döntetlennel zárult a rendes játékidő, így jöhetett a hosszabbítás, melyben Kawhi Leonard és Tony Parker vezérletével végül 102-98-ra nyert a hazai csapat.

Az utolsó előtti játéknapon a csalódást keltő szezont maga mögött tudó New York Knicks 102-90-re kikapott az Indiana Pacerstől.

A Detroit Pistons meglepetésre, surranópályán bejutott a rájátszásba, ezúttal azonban hatpontos vereséget szenvedtek a Miami Heat csapatától.

A keleti második Toronto Raptors 122-98-ra intézte el a Philadelphia 76erst, a Los Angeles Clippers pedig 110-84-re múlta felül a Memphis Grizzlies együttesét.

Utóbbi csapatra óriási figyelem összpontosul, hiszen már csak Marc Gasolék foszthatják meg a Golden State Warriorst a legendás rekordtól: a Chicago Bulls 72-10-es győzelmi mutatójának megdöntésétől.

NBA, alapszakasz, eredmények:

San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder 102-98 – hosszabbítás után
Indiana Pacers-New York Knicks 102-90
Detroit Pistons-Miami Heat 93-99
Toronto Raptors-Philadelphia 76ers 122-98
Los Angeles Clippers-Memphis Grizzlies – 110-84

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik