Sport

Elek Gábor: Borzasztó volt…

Szombaton a Győri Audi ETO KC súlyos verést mért a Ferencvárosra, a győriek 40-23-ra nyerték meg a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját – Heidi Löke emlékezetes góljáról itt írtunk. Kettős győzelemmel, 71-41-es összesítéssel (!) jutottak be a Final Fourba.

Két hét alatt háromszor vertük meg a Fradit, mindig nagyobb különbséggel. Azzal tiszteltük meg az ellenfelünket, amelyről ne feledjük, a magyar bajnok, hogy a legnagyobb különbséget próbáltuk közé tenni

– idézi Ambros Martínt az nso.hu. A győri szakember hozzátette, több jó egyéni teljesítmény is akadt csapatánál, de a későbbi sikerek kulcsa az, ha csapatként működnek és megpróbálják tovább feszegetni a határaikat.

Elek Gábor, a Fradi vezetőedzője a napokban azt mondta, az önbecsülését szeretné visszaszerezni csapata. Ezek után elég sokkoló lehetett megélni a szombati összecsapást.

Bízom benne, sőt, biztos vagyok benne, hogy ennél csak feljebb van számunkra.

Ma nagyon sok minden hiányzott a csapatból a kapusteljesítménytől kezdve az agresszív védekezésen át a harcos hozzáállásig. Az ETO bombaformában játszott, ma a világ mindegyik csapata vereséget szenvedett volna itt. Nem is ez a bántó, hanem a különbség, illetve a lehajtott fejek. A látvány volt borzasztó. A legfontosabb, hogy a következő napokban együtt tudjunk dolgozni, és felálljunk a padlóról” – mondta Elek Gábor.

A Győr mellett a CSM Bukarest biztosította még be a helyét a budapesti négyes döntőbe, a Vardar-Larvik és a Nagybánya-Buducsnoszt párharcok visszavágóját vasárnap rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik